Skip to content

HR Advisor

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsHR

Job description

Ben jij klaar om je volgende topprestatie neer te zetten? Ben je een teamspeler, met een topsportmentaliteit die vooral heel hands-on te werk gaat en het niet erg vindt om zelf met de voeten in de modder te staan? Hou je van hard werken en beschik je over een flinke dosis humor? Bij Juramy zijn we op zoek naar een HR Advisor die ons team komt versterken!


Dit zijn wij

Juramy is in 2013 opgericht als holding van 433, BALR. en Wannahaves. 433, ook wel ‘the home of football’, is met meer dan 100 miljoen volgers op Instagram het grootste online (voetbal)platform ter wereld. Het is onze missie om een positieve impact te maken op de wereld, door middel van voetbal. BALR. is een internationaal lifestyle-merk dat laat zien dat je met hard werken en de juiste mindset, dromen kunt realiseren. BALR staat bekend om zijn hoogwaardige fashion voor mannen. Wannahaves is expert in het bouwen van social communities. Wij helpen A-merken over de hele wereld om dichter bij hun doelgroep te komen door middel van voetbal.


Binnen onze organisatie heerst een informele, maar ambitieuze cultuur. De sfeer is goed en je voelt je er snel thuis. Een can-do mindset, goede werkethos en een dosis humor zorgen ervoor dat je goed matcht met de organisatie. Er wordt hard gewerkt, we proberen elkaar uit te dagen en te inspireren, maar er wordt ook tijd en aandacht besteed aan het creëren van mooie momenten samen. Of dit nu is voor een ‘ontspannen’ potje tafeltennis, tijdens een voetbalwedstrijd op één van onze jaarlijkse toernooitjes of tijdens de vrijdagmiddagborrel.


Dit ga je doen

Als HR Advisor bij Juramy ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van HR-beleid en procedures, inclusief aspecten zoals beloning, ontwikkeling, medewerkerstevredenheid en verzuimmanagement. Je fungeert als een 'change agent', waarbij je ontwikkelingen, knelpunten en behoeften signaleert en vertaalt naar passende oplossingen. Daarnaast beheer je de operationele HR-taken, zoals werven, ziekteverzuimbegeleiding, personeelsdossiers, salarisverwerking en on- en offboarding.


Je bent hands-on en gedreven in het uitvoeren van administratieve taken, zoals contractopstelling en zorgen voor juridische en wettelijke naleving. Je werkt nauw samen met de HR Manager om het HR-beleid te optimaliseren en hebt een breed scala aan taken binnen het team. In drukke tijden ondersteun je de Talent Acquisition Specialist bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Job requirements

 • Je hebt een Bsc of Msc in HRM, Organisatiewetenschappen of een soortgelijke achtergrond en minimaal 3 jaar werkervaring

 • Je bent bereid traditionele HR-paden te verlaten om onze organisatie te laten groeien en hebt een cruciale rol met jouw HR-advies en ervaring.

 • Je bent hands-on, flexibel, gestructureerd, secuur, en in staat om zelfstandig projecten / (administratieve) werkzaamheden aan te pakken. Je hebt ervaring met recruitment, payroll-verwerking en advies, en je straalt een energieke en positieve persoonlijkheid uit.

 • Je bent resultaatgericht en weet wat er nodig is om strategische veranderingen door te voeren. Daarbij schakel je moeiteloos met verschillende niveaus en afdelingen.

 • Je durft je mening te geven; ook ongevraagd als je dat nodig acht.

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel Nederlands als Engels

 • Als persoon ben je positief, proactief / ondernemend en denk je in oplossingen.


Dit krijg je van ons

 • Fijne secundaire voorwaarden als een pensioenregeling, onbeperkte vakantiedagen en personeelskorting;

 • De mogelijkheid om veel te leren en jezelf door te ontwikkelen;

 • De kans om mee te bouwen aan drie internationale merken;

 • Een uitdagende en gevarieerde rol binnen een jong en dynamisch team;

 • Dagelijks verzorgde lunch op kantoor.

or