Skip to content

Stage Productie

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamCreative Productions

Job description

Gaat jouw hart sneller kloppen van video content en wil je ervaring opdoen achter de schermen van producties? Dan is de de stage voor jou! Bij Wannahaves zijn we op zoek naar een getalenteerde Productie stagiair(e).


Wat ga je doen?
Als Productie stagiair(e) werk je mee achter de schermen tijdens alle fotografie- en videoproducties. Dit doe je voor een grote diversiteit aan merken, van sport tot fashion en food. Samen met onze Producer zorg je ervoor dat alle producties tot in de puntjes zijn geregeld. Dit betekent de juiste shoot-locatie, modellen die perfect bij het merk passen en unieke styling. Met jouw eindeloze creativiteit en talent voor organiseren draag je bij aan toffe social media campagnes. Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om veel te leren van specialisten in jouw toekomstig vakgebied.

Job requirements

Wie ben jij?

Uiteraard krijg je dagelijks de juiste begeleiding, maar we vinden het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. Verder zijn we op zoek naar een ondernemende Productie stagiair(e) die niet graag stil zit.

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van New Media, Creative Business, Media Informatie & Communicatie of vergelijkbaar;
  • Je houdt van organiseren en hebt gevoel voor social media content;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage voor de duur van minimaal 5 maanden;
  • Je bent leergierig, flexibel en ondernemend.


Wat kan je van ons verwachten?

  • Een stagevergoeding;
  • Een leerzame en hands-on stageplek bij een snelgroeiende social brand agency;
  • Een jonge en dynamische omgeving waarin je samenwerkt met een gepassioneerd team van Creatives en Social Media Managers;
  • Een verzorgde lunch op kantoor;
  • De mogelijkheid om jouw social media skills, projectmanagement skills én pingpong skills te ontwikkelen.


About Wannahaves

Wij zijn Wannahaves, the social brand agency. We geloven in de kracht van social communities en het belang van het bouwen van een sterke relatie met diverse doelgroepen. Wannahaves is onderdeel van Juramy. Samen met 433 - The Home of Football - en premium lifestyle-merk BALR. delen wij een kantoor in de Houthaven in Amsterdam. Met ons social DNA maken we impact op het gebied van content creatie, social media management, mediadistributie en influencer marketing voor merken als PUMA, EA Sports, JustEatTakeAway and many more. Daarnaast zijn we eigenaar van de Instagram accounts @Amsterdam en @Hotels.


Durf jij de uitdaging aan en kom je ons team versterken? Let's go!

or